Kincskereső kerékpár és gyalogtúra

kincskereső

Kincskereső kerékpár és gyalogtúra

Várunk minimum 2 fős csapatokat, október 15.-én, szombaton a második Kincskereső túrára, egy igazi kalandra, hogy fedezzük fel vidékünk értékeit, kincseit! Az idén kerékpár mellett gyalog is lehet indulni, a táv 20 km, szintidő 5 óra.

A helyek száma korlátozott, előzetes regisztráció szükséges. Ez alapján kapjátok meg e-mailban csapatonként a pontos indulási időpontot.

Találkozzunk Székelyudvarhelyen, a Lejtő utca tetején(a házakat elhagyva a város szélén). Az indulásnál ellátunk egy-egy térképpel, útvonal-leírással és egy meleg tea után útnak is eresztünk, hadd próbáljatok szerencsét!

A kapott térkép és fejtörő leírás segítségével végig kell mennetek az úton úgy, hogy közben feladatokat kell elvégeznetek, rejtvényeket kell megfejtsetek, ami a legfontosabb, meg kell találnotok az útvonalon elrejtett kincseket! A végén, fáradozásotokért jutalomban részesültök. A többi titok, egy kivételével, hogy kötelező hoznotok magatokkal fotógépet (tetszés szerint fotózásra alkalmas telefont).

Egyéb tudnivalók:

  • A túrán való részvétel csapatonként 10 lej és mindenkinek a saját felelősségére történik (saját felelősségvállalás nyomtatvány kitöltése kötelező az indulásnál).
  • Részvétel csak 11 év felettieknek, a 11-14 év közötti korosztály pedig csak szülői felügyelettel vagy/és beleegyezéssel lehetséges (szülői felelősségvállalás nyomtatvány kitöltése kötelező az indulásnál).
  • Kötelező a bukósisak viselése és egy biztonságos és működőképes állapotban levő kerékpárral való részvétel.

Egy biztos! Az útvonal végén mi ott leszünk,

a Kincskereső túra szervezői.

Megosztás

Hozzászolások