Kincskereső bringatúra a gyümölcsúton

kincskereső

Kincskereső bringatúra a gyümölcsúton

Kedves Bringások!

Az ősz végéhez közeledve, gondoltuk, hogy zárjuk a szezont egy különlegeséggel. Egy igazán könnyű (11 km), és szórakoztató tájékozódási „versenyre” hívunk benneteket a Gyümölcs útjára! A jövő hétvégi és egyben szezonzáró túránk legyen inkább kaland és szorakozás, mint teljesítménytúra!

Barátaink, a gyümölcsút projekt ötletgazdái és kivitelezői egy nagyon érdekes útleírást állítottak össze a számotokra, térképpel és rajzokkal. Ezt kell majd követnetek, hogy eltaláljatok az uticélig. Mi várunk beneteket az útvonal bizonyos pontjain frissítővel, majd az útvonal végén egy kiadós bográcsal. A célálomásnál történik meg az útvonalatok során talált „kincsek” beváltása.

Az indulás a város Szejke felőli kijáratától, az Udvarhely táblától történik, szombaton (október 31.-én), délelőtt 10-11 óra között. Az inditás, egyénenként vagy csoportonként lesz, ahogy érkeztek. Ellátunk egy-egy térképpel, útvonal-leírással és egy meleg tea után útnak is eresztünk, hadd próbáljatok szerencsét!

A kapott térkép és fejtörő útleírás segítségével végig kell mennetek az útvonalon úgy, hogy közben feladatokat kell elvégeznetek, irányítópontokat kell megtalálnotok és, meg kell találnotok azt, ami a legfontosabb, az útvonalon elrejtett kincseket! Az utatok végén, fáradozásotokért jutalomban részesültök. A többi titok, egy kivételével, hogy kötelező hoznotok magatokkal fotógépet (tetszés szerint fotózásra alkalmas telefont).

Egyéb tudnivalók:
• Részvétel csak 11 év felettieknek, a 11-14 év közötti korosztály pedig csak szülői felügyelettel vagy/és beleegyezéssel (szülői felelősségvállalás nyomtatvány kitöltése kötelező az indulásnál).
• A túrán való részvétel ingyenes és mindenkinek a saját felelősségére történik (saját felelősségvállalás nyomtatvány kitöltése kötelező az indulásnál)
• Benevezőknek kötelező a bukósisak viselése és egy biztonságos és működőképes állapotban levő kerékpárral való részvétel

Egy biztos! Az útvonal végén mi ott leszünk!
A Gyümölcsút & Szekler Teker & Feel Good csapata,
a Kincskereső túra szervezői.

Megosztás

Hozzászolások