Kincskereső bringatúra 4

kincskereső

Kincskereső bringatúra 4


Egy újabb kalandra várunk, szeptember 29-én, szombaton a negyedik Kincskereső túrára, hogy fedezzük fel vidékünk értékeit, kincseit! Az idén is minimum 2 fős csapatok jelentkezhetnek, kerékpárral, a táv 27 km, szintidő 6 óra.
A helyek száma korlátozott, részvételhez előzetes regisztráció szükséges, ez alapján kapjátok meg e-mailban a csapatotok pontos indulási időpontotját (regisztrálni szeptember 28., 18 óráig lehet).

A mostani indulópont a rugonfalvi Kúria vendégház udvara. Itt ellátunk térképpel, útvonal-leírással és egy meleg tea után útnak is eresztünk, hadd próbáljatok szerencsét!

Igazi kalandban lesz részetek, hisz a túra során térkép és fejtörő leírás segítségével végig kell mennetek az úton úgy, hogy közben rejtvényeket kell megfejtsetek, játékos felatatokat teljesítsetek, de ami a legfontosabb, meg kell találnotok az útvonal rejtett kincseit!

A végén, amellett, hogy fáradozásotokért jutalomban részesültök egy meglepetéssel is készülünk. A többi titok, egy kivételével, hogy kötelező hoznotok magatokkal fotózásra alkalmas telefont!

Egyéb tudnivalók:
• A túrán való részvétel fejenként 15, gyerekeknek 10 lej
• Saját felelősségvállalás nyomtatvány kitöltése kötelező az indulásnál
• Részvétel csak 11 év felettieknek lehet, a 11-14 év közötti korosztály pedig csak szülői felügyelettel vagy/és beleegyezéssel indulhat (szülői felelősségvállalás nyomtatvány kitöltése kötelező).
• Kötelező a bukósisak viselése és egy biztonságos, működőképes állapotban levő kerékpárral való részvétel, hozzatok még láthatósági mellényt és fényeket a kerékpárra.

Egy biztos! Az útvonal végén mi ott leszünk. Várunk!

a Kincskereső túra szervezői.

Megosztás

Hozzászolások