Kincskereső bringatúra 3

kincskereső

Kincskereső bringatúra 3

Várunk minimum 2 fős csapatokat, szeptember 30-án, szombaton a harmadik Kincskereső túrára, egy igazi kalandra, hogy fedezzük fel vidékünk értékeit, kincseit! Az idén kerékpárral lehet csak indulni, a táv24 km, szintidő 6 óra.

A helyek száma korlátozott, előzetes regisztráció szükséges. Ez alapján kapjátok meg e-mailban csapatonként a pontos indulási időpontot (regisztrálni szeptember 29., 18 óráig lehet).

Az idei Kincskereső indulópontja Tarcsafalva lesz. Ezt a nyikómenti kis falucskát kell megtalálnotok, mely Szentlélek utánni harmadik falutól, Kobátfalvától mindössze 2,5 km-re található a Konyha patak folyásánál. Találkozzunk szombat reggel Tarcsafalván az iskola udvarán. Az indulásnál ellátunk egy-egy térképpel, útvonal-leírással és egy meleg tea után útnak is eresztünk, hadd próbáljatok szerencsét!

A kapott térkép és fejtörő leírás segítségével végig kell mennetek az úton úgy, hogy közben feladatokat kell elvégeznetek, rejtvényeket kell megfejtsetek, ami a legfontosabb, meg kell találnotok az útvonal rejtett kincseit! A végén, amellett, hogy fáradozásotokért jutalomban részesültök egy meglepetéssel is készülünk. A többi titok, egy kivételével, hogy kötelező hoznotok magatokkal fotózásra alkalmas telefont (tetszés szerint fotógépet).

Egyéb tudnivalók:

  • A túrán való részvétel fejenként 15, gyerekeknek 10 lej és mindenkinek a saját felelősségére történik (saját felelősségvállalás nyomtatvány kitöltése kötelező az indulásnál).
  • Részvétel csak 11 év felettieknek, a 11-14 év közötti korosztály pedig csak szülői felügyelettel vagy/és beleegyezéssel lehetséges (szülői felelősségvállalás nyomtatvány kitöltése kötelező az indulásnál).
  • Kötelező a bukósisak viselése és egy biztonságos és működőképes állapotban levő kerékpárral való részvétel, kötelező még a láthatósági mellény és fények a kerékpárra.

Megosztás

Hozzászolások