Kerékpáros Piknik

piknik

Kerékpáros Piknik

A Kerékpártámasz akciónk a második szakaszba érkezett. Lezártuk facebookos véleménykutatásunkat: 35 aktívan is biciklivel közlekedő bringás megkérdezése alapján több mint 45 javaslat érkezett be olyan pontokra, ahova a kerékpártámaszok kihelyezését javasolják.

A Kerékpártámasz akciónk következő lépése egy Biciklis Piknik, amire meghívunk Benneteket, ezen a hétvégén, augusztus 30-án vasárnap 10:00 órára, a városi strandra. Itt, egy interaktív térkép segítségével bemutatjuk a felmérés eredményeit.


A piknik programja:


10:00 Találkozás a városi strandon – a strandra a belépés a szokásos jegyár ellenében történik, amit kérésünkre a polgármesteri hivatal a kivitelezendő bringatámaszokra átengedett.
11:00 A városi strand jobb felén, a terelőút/jégpálya felőli, árnyékos résznek az elfoglalása és piknikezés megkezdése.
12:00 Egy interakív térkép segítségével a bringatámasz pontokra begyűjtött javaslatok bemutatása, kielemzése, további megoldások keresése. A már megfinanszírozott bringatámaszok és azok támogatóinak a bemutatása.
13:00 A három legszebb biciklis piknik készlet zsűrizése és díjazása. Tombola.
11:00 – 16:00 A piknik ideje alatt a városi strand teniszpályáján felállított bringás ügyességi pálya, illetve a jégpálya területén bemutatott elektromos autók kipróbálása.

A piknik célja, az összegyüjtött javaslatok kielemzésén túl az adománygyüjtés.

Többféle módon lehet a kerékpártámaszokat támogatni: direkt felajánlással, egy bizonyos ponton felállítandó kerékpártámasz teljes, vagy részleges finanszírozásával, illetve indirekt módon, a piknik programjaira önként felajánlott összegekkel.

A kerékpártámaszokat direkt támogatóknak, a Biró típusú elektromos autók forgalmazója, a GeoTop cég ajándékba egyórás tesztvezetést ajánl fel, a rendezvényt követő hét folyamán.

Találkozzunk 30-án vasárnap de 10:00- kor a városi strandon!

Megosztás

Hozzászolások